Február 21   Február 21,  Szerda
header-pic

NEHAZUGGY


Velkám pálinka

Szeretettel és tisztelettel köszöntjük az olvasót! Ez itt a SZALONNÁZÓ nevű, a szerzők saját véleményét leszámítva mindentől és mindenkitől független, közéleti témákban bővelkedő oldal, szándékaink szerint színvonalas szellemi táplálék, politikai vitafórum, tudományos-kulturális töprengő bugyor és sok minden egyéb. A jó hír az, hogy az itt megjelenő tartalmak fogyasztása egyáltalán nem kötelező, és ez valószínűleg így is marad mindaddig, ameddig a világ ki nem fordul az összes sarkából.

Mindennemű szellemi alkotás megbecsültségének népszerűsítése érdekében azonban az olvasás előfizetéshez kötött. Örömünkre szolgálna, ha önt is a szalonnázók családjában üdvözölhetnénk, ahol minden napra jut érdekes, tartalmas, provokatív, vitára és együtt gondolkodásra alkalmas olvasnivaló.

Ehhez mindössze egy PayPal-fiókra és havonta mintegy két darab puritán rántott pulykamell árára van szükség. Tekintse úgy, mintha az újságosnál megvenné a kedvenc magazinját és mi sem fogjuk úgy érezni magunkat, mintha koldulnánk. Ettől talán nem lesz jobb hely a világ, de törekedhetünk rá. Törekedjünk rá együtt!

***

Első kiegészítés (valószínűleg lesz több is): Banki utalásra jelenleg még nincsen lehetőség. A portál Spanyolországból működik, az ottani bankra utalás lassú, napokat kellene várni mire aktiválódna az olvashatóság és az utalás költsége a többszöröse lenne az előfizetési díjnak. Igyekszünk megoldást találni erre, de jelenleg még a PayPal az, ami működik.

Második kiegészítés, de mindennél fontosabb: hamarosan felkerül az oldalra egy részletes tájékoztató a regisztráció menetéről, addig is tisztelettel kérünk mindenkit, ne essen pánikba. Senkinek nem tűnik el a pénze, nem is alakul át (ez itt nem az a hely), egyszerűen változó átfutási ideje van az egyes tranzakcióknak. Amennyiben elhúzódó problémáról van szó, igyekszünk utánajárni és segíteni. Az egészen biztos, hogy amint a tőlünk teljesen független rendszer jóváhagyja az előfizetést, minden eddigi tartalmat garantáltan megtalálnak. Türelmüket és megértésüket köszönjük!